top of page
Over mij

Taarten en andere lekkere dingen maken is al jaren mijn favoriete bezigheid. Ik vind het geweldig om nieuwe producten te ontdekken en de samenstelling van ingrediënten net zolang te verfijnen totdat het eindresultaat perfect is, alles gemaakt met eerlijke producten en vanaf de basis, zoals het hoort! Met deze site wil ik meer mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is en hoe heerlijk vers gemaakte producten eigenlijk zijn. Elk mooi feest verdient tenslotte een speciale taart!

 

Heerlijkzoet is geen bedrijf: ik maak alle taarten en ander lekkers helemaal zelf en in mijn eigen keuken met een boel aandacht, liefde en plezier.

Kosten

Omdat het maken van mooie taarten en ander lekkers nog steeds mijn favoriete bezigheid is, maak ik alles tegen inkoop prijs van de gebruikte ingrediënten plus een kleine vergoeding voor de tijd en zorg die ik er aan besteed. Een mooie taart hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Zorg wel dat uw bestelling minstens 2 á 3 weken van te voren gemaakt is zodat er voldoende tijd is voor mij om zaken voor te bereiden. Het kan helaas zo zijn dat het te druk is om nog een bestelling aan te nemen. Natuurlijk is uw taart altijd dagvers.

Heerlijk Zoet

Petra Kleinman

 

Hoofdstraat 16 Zweeloo

Tel: 06 - 2051 6449

heerlijkzoet@outlook.com


 

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht

je bericht is verstuurd!

bottom of page